SUCH Balder-Balder Lova Bifrost 
S44910/2004 

"Lova"

Lova föddes den 20:e Maj 2004 som fjärde valp i kullen på fem. Hon föddes kl 18:22 och vägde 450 gram. På sjätte dagen hade hon dubblat sin födelsevikt och när hon fyllde åtta veckor vägde hon 5800 gram. Hon har fått sitt namn efter min farmor. Lova är lika ljuv som hon. Hennes far är Arras vom Amselgarten EU593 (Carabas vom Unkenschrei ÖHZBEU523/Dilara von Tamardan ÖHZBEU476), han bor i Wien i Österrike. Mor är vår egen Sund Stamm's Venus von Vipfel S13197/2001.

Lova charmar alla med sitt ljuva sätt, sin vackra färg och milda blick. Hon vet att hon är ljuv och att ingen blir arg på henne, man kan bara inte irriteras över något hon gör - eftersom det aldrig är fel eller besvärligt. Lova är verkligen en hund med en fantastisk utstrålning och personlighet. Hon är mor till kull Gyllenfäll, läs mer här och till kull Stormfare, läs mer här

Vare sig Lova eller jag är särskilt intresserad av utställning, men ändå blev Lova i tävlan om Eurasierklubbens Guldhund, årets utställningseurasier, bästa tik 2006.Malva har lagt sig på Lovas favoritplats i soffan, men det hindrar inte Lova att ligga bekvämt... Vill Malva absolut ligga kvar så får hon det, även om Lova nog tycker att hon kan maka på sig.


Lova har en svaghet: Kaffe! Jag gick ifrån, Lova tänkte att hon kunde ta resterna jag lämnat... Om jag lägger en smörgås ovanpå kaffekoppen, som lock, då låter hon bli - men när kaffet bara är serverat, ja, då går det inte att hålla sig!

Lova leker med Penny

foto: Johan Fria Hundar

 


Lova är en baddare på att simma!


 


Lova och katten Klo trivs ihop


Lova och morfar Balder

tillbaka till Hundarna  

tillbaka till kull Bifrost eller tillbaka till Syskongalleri